Η αξία του να μοιράζεσαι τις νίκες και τις ήττες σου. - Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Η αξία του να μοιράζεσαι τις νίκες και τις ήττες σου.

Είναι γεγονός η τάση που έχουμε να σχεδιάζουμε τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας, τους στόχους μας, την καριέρα μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπολογίζοντας το χρόνο, την προσπάθεια αλλά και προσπαθώντας να αντιληφθούμε πιθανές εκπλήξεις, ανατροπές ή άλλους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν οι πιθανότητες δεν είναι ισόποσες, είναι δύο τα ενδεχόμενα: να καταφέρουμε ή όχι αυτό που είχαμε προγραμματίσει.

Είτε πρόκειται για κάτι πιο απλό όπως το να τηρήσουμε μια νέα συνήθεια στην καθημερινότητά μας είτε για κάτι πιο σύνθετο όπως το διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση στο χώρο που εργαζόμαστε ή να τερματίσουμε στον επόμενο Μαραθώνιο.

Αυτό που θεωρώ σημαντικό και για τις δύο περιπτώσεις και σας παροτρύνω να σκεφτείτε κι εσείς είναι η αξία του να μοιράζεστε είτε τις επιτυχίες – νίκες σας, είτε τις αποτυχίες – ήττες σας.

Μοιραστείτε τις νίκες για να:

Νιώσετε χαρούμενοι, και το συναίσθημα της χαράς τονώνει, αναζωογονεί και δίνει ώθηση!

Πάρετε το κίνητρο να συνεχίσετε, ένα καλό αποτέλεσμα θα σας δείξει ότι μπορείτε, θα σας ενθαρρύνει να πάτε για τον επόμενο στόχο!

Ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, γιατί δε φτάνει μόνο να το ξέρετε, οι επιτυχημένες πράξεις αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορείτε και σας κάνουν να νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά!

Μοιραστείτε τις ήττες για να:

Διαπιστώσετε ότι δεν είστε μόνο εσείς, έχουν βιώσει κι άλλοι γύρω σας παρόμοια συναισθήματα κι είναι παρήγορο να γνωρίζετε ότι έχουν βρεθεί στη θέση σας.

Ανακουφιστείτε και μόνο μέσα από την επικοινωνία με τους γύρω σας, ακούγοντας έναν καλό ενθαρρυντικό λόγο και παίρνοντας κουράγιο για τη συνέχεια.

Ανακαλύψετε τις αντοχές σας, μια ήττα δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε και να βγείτε νικητές.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να μοιραστείτε, με όποιο τρόπο κι αν το κάνετε, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε σε αυτό και τα ενδιάμεσα στάδιά του, εννοώντας με αυτό ότι μια διαδρομή δεν έχει μόνο αρχή και τερματισμό αλλά και πολλές ενδιάμεσες ‘’στάσεις’’ γεμάτες μικρότερες αλλά εξίσου σημαντικές νίκες και ήττες στις οποίες αξίζει να δίνετε πάντα την ανάλογη αξία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
στο instagram
Something is wrong.
Instagram token error.