Τα συστατικά που θα σου δώσουν αντοχή να φτάσεις στο τέρμα κάθε αγώνα. - Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Τα συστατικά που θα σου δώσουν αντοχή να φτάσεις στο τέρμα κάθε αγώνα.

Είναι ποικίλα τα χρονικά σημεία στα οποία βρίσκουμε την ευκαιρία να θέσουμε τους στόχους για τον εαυτό μας, με την έναρξη της νέας χρονιάς να είναι ένα κοινό για τους περισσότερους. Όποιος κι αν είναι όμως ο στόχος, μικρός ή μεγαλύτερος δεν παύει να συνεπάγεται τον ‘’αγώνα’’ που χρειάζεται να κάνει κανείς για να τον φτάσει και χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη όχι για να δώσω έμφαση στον κόπο και την προσπάθεια που απαιτείται αλλά πιο πολύ για να σας δώσω την ευκαιρία να νιώσετε πως κάθε στόχος περιλαμβάνει τα στάδια ενός πραγματικού αγώνα: προετοιμασία, εκκίνηση, διαδρομή, τερματισμός.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε να έχετε μελετήσει τη διαδρομή σας να έχετε υπολογίσει τις δυνάμεις σας να έχετε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται και για να σας βοηθήσω να βάλετε σε τάξη τα βήματα που θα σας δώσουν την αντοχή να τερματίσετε σας δίνω τα βασικά συστατικά για κάθε αγώνα σας:

Δημιουργήστε ένα πλάνο με όλα τα βήματα και ό,τι χρειαστείτε για να φτάσετε το στόχο.

Διαπιστώστε το επίπεδο της δέσμευσής σας: είστε στο κατάλληλο χρονικό σημείο να ξεκινήσετε; Είστε έτοιμοι να αφιερωθείτε σε αυτόν;

Ορίστε το στόχο. Δε φτάνει να σκεφτείτε τι θα θέλατε ή σε ποιον τομέα αλλά χρειάζεται να το κάνετε πολύ συγκεκριμένο, να έχετε ορίσει ποια θα είναι για εσάς η γραμμή του τερματισμού.

Σπάστε το στόχο σας σε μικρότερους, δημιουργήστε ‘’στάσεις’’ στη διαδρομή σας που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον και την προσπάθειά σας.

Θέστε ένα χρονοδιάγραμμα για να γνωρίζετε κάθε πότε και για πόση ώρα θα είστε δεσμευμένοι για το στόχο σας.

Προβλέψτε τις δυσκολίες και τα τυχόν εμπόδια ώστε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι και να μην αποτελούν δυσάρεστες εκπλήξεις στην πορεία.

Καταγράψτε την πρόοδο σας, στο πλάνο σας για καθετί που επιτυγχάνετε για κάθε παραπάνω στάδιο που είστε κρατήστε σημειώσεις που θα σας δείχνουν πόση απόσταση έχετε διανύσει κάθε φορά.

Αλλάξτε νοοτροπία, μείνετε κινητοποιημένοι! Υιοθετήστε θετική στάση απέναντι στα εύκολα και τα δύσκολα της διαδρομής, αυτοπαρακινηθείτε, θυμηθείτε είναι δικός σας ο στόχος, για εσάς τον έχετε θέσει, ενθαρρύνετε τον εαυτό σας κάθε στιγμή!

Φανταστείτε το αποτέλεσμα. Φέρτε στο νου σας ξανά και ξανά τη στιγμή που ολοκληρώνετε το στόχο σας, τον αγώνα σας, είστε ήδη στο τέρμα της διαδρομής, τα έχετε καταφέρει! Πώς νιώθετε; Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Οραματιστείτε το και πάρτε δύναμη και έμπνευση να συνεχίσετε!

Προχωρήστε λοιπόν ακάθεκτοι, προγραμματίστε τώρα τον επόμενο Μαραθώνιό σας ή ορίστε την ημερομηνία έναρξης του επόμενου project σας! Απλά θυμηθείτε να κρατάτε καθημερινά ζωντανή τη σύνδεσή σας με τον στόχο σας, να μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια όταν χρειαστεί και να είστε πάντα ευγνώμονες. Τέλος θυμηθείτε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας όταν οι στόχοι σας συνδέονται με αυτό που είστε και με ό,τι σας σας δίνει αίσθημα χαράς, ό,τι σας δίνει το αίσθημα ολοκλήρωσης καθώς βλέπετε τη γραμμή του τερματισμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
στο instagram
Something is wrong.
Instagram token error.