Experts - Avra

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

Γνωρίστε τους ειδικούς μας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δρ. ΝΑΝΣΥ ΜΑΛΛΕΡΟΥ
Coach / Συγγραφέας / Ομιλήτρια, Life Clinic Group
Η εισηγήτρια, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου διαπιστευμένη Coach & ιδρύτρια της Life Clinic Group που παρέχει υπηρεσίες προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων καθώς ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία και την επιτυχία. Είναι ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του ICF (International Coaching Federation) Greece Chapter και coach των ομιλητών των TEDxAthens. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Καλύτερα Γίνεται" και "Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!". Έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
Πως φροντίζω την ΑΥΡΑ μου καθημερινά;
Αφιερώνω 2 - 3 λεπτά αρκετές φορές μέσα στην ημέρα για να κάνω μία παύση, να πιώ νερό και να αναζωογονηθώ, να πάρω 2 - 3 βαθιές ανάσες και να ρωτήσω τον εαυτό μου: Τι κάνεις αυτή τη στιγμή; Πόσο σημαντικό είναι για σένα; Πώς νιώθεις; Τι θα ήθελες να ήταν αλλιώς; Τι έχεις να πάρεις από αυτό;

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

EYA ΤΣΑΚΟΥ
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MedNutrition
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με εξειδίκευση σε ψυχοεκπαιδευτικές μεθόδους διαχείρισης του σωματικού βάρους (CBT – γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία) και στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία, μέσω του προγράμματος Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity του National Center of Eating Disorders της Μ. Βρετανίας. Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη, αρθρογραφεί σε περιοδικά, εφημερίδες και ενημερωτικά websites. Είναι μέλος της ομάδας Διαιτολόγων του medNutrition. Έχει τακτική συμμετοχή σε εκπομπές υγείας στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Το medNutrition αποτελεί το 1ο portal Διατροφής σε Ελλάδα & Κύπρο, με στόχο την παροχή αξιόπιστης πληροφορίας σε θέματα διατροφής και υγείας. Είναι η μεγαλύτερη κοινότητα Διαιτολόγων - Διατροφολόγων. Η ενημέρωση του κοινού, η εκπαίδευση μέσα από διατροφικές καμπάνιες και ομιλίες, καθώς και η έκδοση 10 βιβλίων αποτελούν ορισμένες από τις δράσεις του medNutrition.
Πως φροντίζω την ΑΥΡΑ μου καθημερινά;
Φροντίζω την αύρα μου καθημερινά προσέχοντας να έχω ποικιλία στη διατροφή μου, να πίνω αρκετό νερό το οποίο λατρεύω και να έχω θετική σκέψη και καλή διάθεση από το ξεκίνημα της ημέρας! Σε αυτό σίγουρα συμβάλλει και η yoga που κάνω 2 φορές την εβδομάδα.

ΑΣΚΗΣΗ

Η ομάδα του Physioloft:

Δρ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Φυσικοθεραπευτής MSc, PhD, PHYSIOLOFT
Εξειδικευμένος στην Αθλητική Εμβιομηχανική στο Πανεπιστήμιο Strathclyde στη Γλασκώβη του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι διδάκτορας και επιστημονικός συνεργάτης στην 1η Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου διδάσκει το μάθημα "Φυσιολογία της Άσκησης - Θεραπευτική άσκηση και αποκατάσταση" στον αθλητισμό, στο πρόγραμμα Master of Science "Άθληση και Υγεία". Ως αθλητής του στίβου, έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και πλέον έχει επικεντρωθεί στην μεγιστοποίηση των οφελών της άθλησης μέσω της Εμβιομηχανικής Επιστήμης. Συνιδρυτής των κέντρων φυσικοθεραπείας και Pilates - PHYSIOLOFT στην Κηφισιά και την Θεσσαλονίκη από το 2010.
Πως φροντίζω την ΑΥΡΑ μου καθημερινά;
Βρίσκω καθημερινά χρόνο για να ασκηθώ, είμαι υγιής κι αυτό φαίνεται στην ΑΥΡΑ μου.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Φυσικοθεραπευτής MSc, PHYSIOLOFT
Με εξειδίκευση στη Φυσιολογία της Άσκησης από το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Trondheim. Από το 2010 συνιδρυτής των κέντρων φυσικοθεραπείας και Pilates - PHYSIOLOFT σε Κηφισιά και Θεσσαλονίκη, συνδυάζει με εξαιρετικά αποτελέσματα τα οφέλη της θεραπευτικής άσκησης στην φυσική αποκατάσταση. Είναι υποψήφιος διδάκτορας και επιστημονικός συνεργάτης στην 1η Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Λάτρης της άθλησης, συμμετέχει τα τελευταία χρόνια σε δρομικούς αγώνες ανά της Ελλάδα.
Πως φροντίζω την ΑΥΡΑ μου καθημερινά;
Τρέχω 3km κάθε μέρα και πίνω 3lt νερό. Έτσι η ΑΥΡΑ μου είναι πάντα σε φόρμα!
ΗΛΙΑΣ ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗΣ
Φυσικοθεραπευτής SSC, PHYSIOLOFT
Mε εκπαίδευση στο KarolinskaInstitutet της Σουηδίας και πολυετή εμπειρία στην πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην 1η ΟρθοπαιδικήΚλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου συμμετέχει στο πρόγραμμα “SPORTS EXCELLENCE - ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΑΘΛΗΤΗ” που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Συνιδιοκτήτης των κέντρων φυσικοθεραπείας και Pilates - PHYSIOLOFT στην Κηφισιά και στην Θεσσαλονίκη.
Πως φροντίζω την ΑΥΡΑ μου καθημερινά;
Ζω έντονα, εργάζομαι αποδοτικά, γυμνάζομαι έξυπνα, διαφυλάσσω την ΑΥΡΑ μου για τις αγαπημένες μου στιγμές.
ΑΣΠΑΣΙΑ ΦΩΤΑΚΗ
Φυσικοθεραπεύτρια – Πιστοποιημένη Instructor στη μέθοδο Pilates, PHYSIOLOFT
Φυσικοθεραπεύτρια και μεταπτυχιακή φοιτήτρια της A’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Master of Science) "Άθληση και Υγεία". Ως πιστοποιημένη Instructor στην μέθοδο Pilates κάνει μαθήματα στο κέντρο φυσικοθεραπείας και Pilates - PHYSIOLOFT στην Κηφισιά και έχει πολυετή εμπειρία στο σύγχρονο χορό.
Πως φροντίζω την ΑΥΡΑ μου καθημερινά;
Κρατώ την ΑΥΡΑ μου σε εγρήγορση χορεύοντας και ασκώντας το σώμα μου καθημερινά!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
στο instagram
Something is wrong.
Instagram token error.